Betingelser

BETINGELSER
Som medlem af Boxen 8500 har du ubegrænset træning, med mindre der er tale om ”Begrænset medlemskab”. Medlemskabet er personligt og kan derfor ikke benyttes af andre end dig. Hvis du har ændringer til dine personlige oplysninger hos Boxen 8500, er det dit ansvar at give Boxen 8500 besked. Du har som medlem hos Boxen 8500 selv ansvaret for, at vi altid har dine korrekte oplysninger. Dine oplysninger vil ikke blive videregivet. Træning i centret er på eget ansvar.

TILMELD/AFMELD HOLD
Du kan til- og afmelde hold via vores bookingsystem. Hvis du er forhindret i at møde til et hold, skal du afmelde dig senest to timer før holdstart via selvsamme bookingsystem.

VENTELISTE
Det er muligt at være på venteliste til fuldt bookede hold, således at man får pladsen hvis nogen melder fra. Dette betyder pt. at man SENEST kan afmelde et hold 2 timer inden start – da det ellers ikke er muligt for personen der står i kø at nå holdet. Hvad angår personen der står i kø, så er det samme gældende her, dvs, at man skal afmelde sin ventetid senest 2 timer før timen starter. Tilmelder man sig vente liste, så får man svar via sin mail – derfor er det også nødvendigt at den er tilgængelig, hvis man vælger at benytte sig af denne service.

MANGLENDE BETALING
Ved manglende betaling vil din mulighed for booking ophøre. Efter indbetaling åbnes der naturligvis op for dit medlemskab igen.

BEROPERIODE
Det er ikke muligt at sætte sit medlemskab i bero.

10-TURS KORT
Der er mulighed for 10-turs kort, hvor man har 10 klip som gælder i op til 6 måneder fra betaling. Disse klip er personlige og kan ikke overføre/indløses eller på anden måde konverteres. Hvis man er booket på hold via 10-turs kort og ikke møder op koster det et klip.

INDEN TRÆNING
Mød gerne op 5 minutter før timens start, så du er klar og omklædt, når timen begynder. Omklædningsrummene er til fri afbenyttelse.

MINIMUMSALDER
Vores minimumsalder for medlemmer er 15 år. Hvis man er under 18 år, skal man have en forælder/værge til stede ved indmeldelse.

BILLEDER/VIDEO
Det er ikke tilladt at tage billeder eller filme andre medlemmer i Boxen uden deres samtykke. Vi vil ofte tage billeder/optage videoer af vores medlemmer under WODs (til Facebook, hjemmeside m.m.). Såfremt du ønsker et billede eller en video fjernet, bedes der rettes henvendelse til en ansat. Dette gælder også BørneWorkOut.

OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB
Ønsker du at melde dig ud af Boxen 8500, bedes du sende en mail til info@boxen8500.dk. Det er ikke muligt at melde sig ud pr. telefon, eller via Facebook. Bemærk at vores opsigelsesfrist er den løbende måned plus 30 dage. Du er meget velkommen til at træne i hele udmeldelses perioden, som dit hidtidige medlemskab angiver.